Rólunk

 

 

A Sunshine World Korlátolt Felelősségű Társaság 2015 őszén azért jött létre, hogy a Nap életet adó, tiszta fényenergiáját a lehető legkíméletesebb módon alakítsa át villamos energiává. Ez a villamos energia a helyi áramszolgáltatók közreműködésével a magyar háztartásokhoz és vállalkozásokhoz eljutva valós, környezetbarát alternatívát tud kínálni a mindennapi energiaszükségletek fedezésére.

A napenergia a napfény energiájának hasznosítását és annak elektromossággá történő átalakítását jelenti otthonaink és üzleti életünk számára. A napenergia, mint energiaforrás a világon mindenhol rendkívül gyorsan fejlődik. Óriási a lehetőség arra, hogy közvetlenül a Napból fedezzük energiaigényünket. A napenergia rendszerek beüzemelésüket követően bármilyen szemét vagy szennyezés nélkül termelik számunkra az energiát. Mindez azt is jelenti, hogy a napenergia nem függ a Föld más természeti erőforrásaitól.

Mi, a Sunshine World Kft. tulajdonosai még kellően fiatalok vagyunk ahhoz, hogy higgyünk abban: van tisztább és okosabb jövő. Van remény arra, hogy néhány évtized múlva gyermekeink és unokáink a környezeti erőforrásokkal kíméletesebben bánó, a mainál barátságosabb és napfényesebb világban (Sunshine World) éljenek.